ico-video

Videobewaking

Installation et surveillance de caméras à distance

Een doeltreffend afschrikkingsmiddel

Om uw veiligheid te garanderen, stellen wij onze know-how tot uw beschikking om u zo goed mogelijk te adviseren over de ruime keuze en de talrijke oplossingen die vandaag bestaan op het gebied van videobewaking.

Onze installateurs van videobewakingssystemen, actief in Brussel, Wallonië, Vlaanderen en op ruimere schaal in Nederland, Luxemburg en Frankrijk, positioneren ons als een referentie in de sector.

Een videobewakingsinstallatie is een doeltreffend afschrikkingsmiddel, dat het onder meer mogelijk maakt een indringer op uw eigendom te detecteren en de twijfel weg te nemen dankzij een visuele bevestiging, in geval uw alarmsysteem wordt geactiveerd.

Contacteer ons

Er bestaan verschillende soorten camera’s, afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt

Afhankelijk van de analyse die onze deskundigen zullen maken, zullen wij u het materiaal kunnen adviseren dat aan uw behoeften is aangepast;

  • Als u mensen moet identificeren, bieden speciaal voor dit doel ontworpen camera’s u beelden van hoge kwaliteit.
  • Voor de bewaking van binnenruimten zijn miniatuurcamera’s ontwikkeld, waarmee tegen geringe kosten uw gevoelige plaatsen kunnen worden bewaakt (magazijnen, werkplaatsen, verkoopruimten,…)
  • Voor buitengebieden met weinig licht worden infraroodcamera’s met STARLIGHT-technologie aanbevolen. Deze camera’s regelen de lichtniveaus in real time, om een optimale verlichting te verkrijgen, zelfs bij volledige duisternis.
  • Voor grote industriële sites bevelen wij gemotoriseerde koepelcamera’s aan, die een zicht van 360° mogelijk maken en waarin ook de STARLIGHT-technologie is geïntegreerd. De meest ontwikkelde cameramodellen kunnen een bereik van meer dan 500 m hebben, zodat u een ongewenste aanwezigheid zeer snel kunt detecteren. Deze camera’s kunnen ook worden bestuurd, om in te zoomen en een element/persoon in beweging te volgen.

Alle beelden die door deze verschillende soorten camera’s worden opgenomen, worden opgeslagen op harde schijven, waarvan de capaciteit wordt berekend aan de hand van het aantal camera’s, hun resolutie en uw behoeften in termen van dagen geschiedenis.

U zult ook op afstand toegang kunnen krijgen tot de beelden van de videobewakingssystemen, dankzij de mobiele toepassingen die voor dit doel zijn ontwikkeld, hetzij via een smartphone, hetzij via een computer.

ico-check