ico-intrusion

Inbraakdetectie

Soyez tranquille avec une larme pour sécuriser votre maison

Beveiligingsexperts

Tijdens een inbraak, hebben we het vaak over een tijdsfactor. De tijdsfactor is een statistiek die het mogelijk maakt de tijd van een inbraak te schatten, op ongeveer 12 minuten.

Een goedgekeurd alarmsysteem dat voldoet aan de INCERT-norm kan deze tijdfactor tot een minimum beperken.

Onze ervaring in de beveiligingssector, als installateur van erkende alarmsystemen, actief in Brussel, Waals-Brabant, Vlaanderen en op ruimere schaal in Nederland, Luxemburg en Frankrijk, positioneert ons als een referentie in de beveiligingssector.

Als beveiligingsexperts voeren wij risicoanalyses uit om uw situatie en uw beveiligingsbehoeften te analyseren. Zo kunnen wij u doeltreffende “op maat” alarmsystemen aanbieden.

Contacteer ons

Inbraakdetectiesysteem

Om een inbraakdetectiesysteem zo doeltreffend mogelijk te maken, zijn er oplossingen waarmee u de buiten perimeter van uw huizen en bedrijven kan beveiligen, dankzij detectoren die speciaal voor dit doel zijn ontworpen.

Deze detectoren hebben de particulariteit om het verschil te kunnen maken tussen een persoon en een dier, en bieden een optimale werking.

Het voordeel van deze buitendetectoren is dat uw alarmsysteem een ongewenste aanwezigheid zal hebben gedetecteerd en gemeld, nog vóór een poging tot inbraak.

Deze systemen kunnen buiten uw bedrijven of uw woningen worden geïnstalleerd. De tijdsfactor wordt aldus tot het strikte minimum beperkt, en de eventuele inbrekers zullen de plaats snel hebben geëvacueerd.

Over het algemeen adviseren wij om bekabelde alarmsystemen te installeren, omdat deze een grotere betrouwbaarheid bieden.

Er bestaan nu systemen die door inbrekers worden gebruikt om draadloze alarmsystemen op afstand te neutraliseren, deze systemen worden “golfstoorzenders” genoemd, en zijn verkrijgbaar op online verkoopsites.

ico-check

Wij zijn ons er echter van bewust dat het niet altijd mogelijk is bedrading in woningen aan te brengen, en in dat geval zullen wij onze klanten adviseren te opteren voor “hybride” installaties, die bedrade en draadloze technologie combineren, zodat u over een doeltreffend systeem kunt blijven beschikken om een poging tot inbraak tegen te gaan.

Wanneer wij een installatie uitvoeren, zorgen wij ook voor de opvolging, door u een wachtdienst en een telefonische permanentie aan te bieden, 24 uur per dag, 7 dagen per week, om u op elk moment een gerust gevoel te geven.

Onze installaties werken zonder abonnementsverplichting, en communiceren rechtstreeks met de gebruiker en de personen die verantwoordelijk zijn.

Indien nodig kunnen de goedgekeurde alarmsystemen die wij installeren ook worden aangesloten op de bewakingscentrale van uw keuze (G4S, Securitas, Connexcenter, Oktopus, enz.)

Onze experten staan tot uw beschikking om u te adviseren, en zullen u zo spoedig mogelijk een offerte doen toekomen voor de installatie van een goedgekeurd alarmsysteem.