DDC Group / Alarm-Solutions is een Belgisch beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in de installatie van INCERT

Goedgekeurde alarmsystemen, videobewaking, branddetectie, toegangscontrole en werfbeveiliging.

incert

Ons bedrijf is erkend door de Belgische overheid en is actief op nationaal niveau

Voor het Franstalige deel van België zijn wij actief in Brussel, Waals-Brabant, Namen, Luik, Luxemburg en Henegouwen.

Voor het Nederlandstalige deel van België zijn wij actief in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg, Oost- en West-Vlaanderen.

ico-map

Met 10 jaar ervaring bieden wij expertise en bijstand voor al uw veiligheidsprojecten dankzij een volledig multi-dienstenpakket.

Als erkend installateur van goedgekeurde alarmsystemen, voeren wij voorafgaande risicoanalyses uit om u oplossingen aan te bieden die aan uw behoeften zijn aangepast, en die beantwoorden aan verschillende risiconiveaus, ingedeeld van 1 tot 4.

ico-10ans

Wij zijn in staat uw projecten in elke fase te beveiligen

Vanaf het begin van de bouw of renovatie, dankzij onze werf alarmsystemen, tot de definitieve beveiliging, met de installatie van binnen en buiten inbraakdetectie, branddetectie, toegangscontrole en videobewaking.

ico-etapes

Bij nieuwbouw of renovatie van uw gebouwen, coördineren wij met uw verschillende vakmensen (elektriciens, aannemers, architecten, …), om de implementatie van uw toekomstige beveiligingssystemen voor te bereiden.

ico-construction

Onze installaties vereisen geen maandelijkse abonnement, maar kunnen wel op uw verzoek worden aangesloten aan monitorings bedrijven en/of beveiligingsbedrijven zodat er een snelle follow-up wordt gegarandeerd in geval van een intrusie.

ico-alerte

Onze ervaring heeft ons in staat gesteld de beste beveiligingsapparatuur te selecteren

Het integreert alle nieuwste technologieën, of het nu gaat om de beveiliging van buitenperimeters van uw bedrijven en woningen, door de plaatsing van detectoren die speciaal voor dit doel zijn ontworpen.

De nieuwe technologieën maken ook de bediening op afstand van beveiligingssystemen via mobiele apps mogelijk.

ico-qualite

Onze INCERT goedgekeurde alarmsystemen zullen de tijdsfactor van een inbraakpoging tot een minimum beperken, en zal u onmiddellijk waarschuwen voor een ongewenste aanwezigheid.

ico-certif